Beste roulette strategiën

Uiteraard zal je graag online roulette willen spelen en de garantie willen krijgen op een winst. Er zijn heel wat strategieën waar je mee kunt spelen, maar welke voor jou de beste roulette strategieën zijn is afhankelijk van de manier waarop jij graag wilt spelen. Een roulettestrategie gaat heel eenvoudig in zijn werk. Bij een strategie wordt er meestal gekozen voor een bepaalde eenheid in bedrag om mee te spelen. Daarnaast wordt er een vaste inzet gekozen, waar je niet meer van af zal moeten wijken. De meeste gekozen inzetten bij roulette strategieën zijn inzetten op outside bets. Je moet daarbij denken aan bijvoorbeeld rood of zwart, maar ook inzetten op even of oneven kunnen met een strategie goed gekozen worden.

Spelen met inzetten op gevallen nummers
Als mensen aan een speeltafel voor roulette in gaan zetten zullen zij niet zomaar in gaan zetten op nummers die al lange tijd niet gevallen zijn. Spelers geloven totaal niet in toeval, waarbij je er vanuit moet gaan dat een nummer dat lang niet geweest is snel zal gaan vallen. De meeste mensen die bij roulette in gaan zetten met een bepaalde manier van spelen zullen dan ook kiezen voor nummers die al wel vaker geweest zijn en hopen uiteraard dat deze nog een keer vallen. Bij het online casino heb je in heel veel spellen vandaag de dag een overzicht met kansen. Hot en Cold nummers zullen aangeven of je met een bepaald nummer theoretisch gezien veel of weinig kans op winst zal hebben. Deze houden bij welke nummers gevallen zijn en laten dat dus ook zien. Zo heb je zelf een kleine houvast om je inzet mee te plaatsen, maar uiteraard nooit zekerheid.

Volg de uitslagen aan een roulettetafel
Zoals gezegd zijn er veel mensen die kiezen voor een inzet op nummers die al vaker gevallen zijn, maar het tegenovergestelde komt natuurlijk ook voor. Natuurlijk is er dan ook een grote groep spelers die denkt dat nummers die al een lange tijd niet geweest zijn toch een keer zullen moeten gaan vallen. Zij zetten in op nummers die al lang niet geweest zijn en kunnen dit natuurlijk zo’n 36 keer achter elkaar doen. Als binnen die 36 keer het nummer valt wordt de totale inzet altijd minimaal teruggewonnen. Dit zal natuurlijk niet alleen gelden voor nummers, maar ook kiezen voor een kleur die al een tijdje niet gevallen is komt natuurlijk voor.

Spelen op geluksgetallen
Onder de manieren van spelen die door sommige als beste roulette strategieën gezien worden zijn er natuurlijk ook mensen die uitgaan van geluk. Mensen die op geluk spelen zullen vaak inzetten op nummers waar ze mee verbonden staan in het leven. Dit kan simpel gezegd een huisnummer zijn, maar ook een geboortedatum of bepaalde dag kan volgens mensen geluk brengen. Doordat er bij roulette geen enkele zekerheid zal zijn op winst is op deze manier inzetten natuurlijk echt wachten of je geluk hebt.

Martingale strategie
De meeste gebruikte en misschien wel één van de beste roulette strategieën is de Martingale strategie. Mensen die nog niet veel ervaring hebben met het spelen van een strategie kunnen deze uitstekend gebruiken om de kansen op winst te vergroten. Als je gaat spelen met de Martingale strategie moet je om te beginnen vaststellen wat de eenheid is waar je mee wilt spelen en op welke kleur je in gaat zetten. Je moet een vast bedrag kiezen van bijvoorbeeld 1 euro en kiest daarbij voor continu inzetten op roof of zwart. Als je deze keuze gemaakt hebt kan het spelen met deze roulettestrategie beginnen. Je plaatst je basisinzet en wacht of jouw gekozen kleur de winnende is. Zo ja, dan zet je deze inzet gewoon nog een keer zo in en doe je niets bijzonders. Heb je niet gewonnen, dan verdubbel je de inzet. Dit kan meerdere keren achter elkaar tot je wel een winst hebt. Met één winnende inzet kun je zo ineens het geld dat je eerder verloren hebt in één klap terugwinnen.

Let op de maximale inzetten
Zelfs de beste roulette strategieën kunnen geenwinsten garanderen, waarbij je dus altijd afhankelijk zal zijn van de willekeurige uitslagen aan de speeltafel. Uiteraard heb je door te spelen met een strategie wel altijd meer kans op winst en kun je op die manier toch ook heel veel geld binnen halen. Een belangrijke valkuil is het inzetlimiet aan een speeltafel. Ga je spelen aan een speeltafel met een minimale inzet van 1 en een maximale inzet van 40 euro, dan kun je met de Martingale strategie dus maar 5 keer verdubbelen om je inzetten terug te winnen. Valt er 5 keer rood en speel je op zwart, dan kun je dus niet meer verdubbelen. Belangrijk is dan ook om soms eerder een keer je verlies te nemen en winsten in latere rondes opnieuw proberen te behalen.